Auto-Bil Safe

Jatka matkaasi huoletta ja turvaa vaihtoautosi tulevat ajokilometrit! Hankkiessasi minkä tahansa alle 200 tkm ajetun ja vuoden 2007 jälkeen rekisteröidyn vaihtoauton, voit nyt ottaa autoosi Auto-Bil Safe -sopimuksen, joka kattaa laajasti mahdolliset äkilliset ja odottamattomat viat ensimmäisen 12 kuukauden tai 20 000 kilometrin ajaksi.

Auto-Bil Safe -sopimuksen saat nyt autoosi yhteensä vain 590 eurolla. Mikäli hankit auton osamaksu-rahoituksella, voidaan summa laskea kätevästi mukaan auton kuukausierään. Auto-Bil Safe -sopimuksen voimassaoloaikana vastaamme autosi korjauksista vikakohtaisesti 150 euron ylittävältä osuudelta aina 2 500 euroon asti.

Sopimuksen voimassaolo edellyttää huolto-ohjelman noudattamista ja auton säilyttämistä rakenteeltaan ja tekniikaltaan muuttumattomana. Tarkemmat Auto-Bil Safe -sopimusehdot saat myyjältämme.


Auto-Bil Liikennekasko

Kun hankit meiltä auton osamaksurahoituksella, voit samalla ottaa autoosi Auto-Bil Liikennekaskon. Auto-Bil Liikennekasko on saatavissa osamaksurahoitussopimuksen voimassaoloajaksi. Auto-Bil Liikennekasko sisältää sekä liikennevakuutuksen että Täyskaskovakuutuksen - muuta vakuutusta et autoosi tarvitse. Monista vakuutuksista poiketen, Auto-Bilin liikennekaskon kuukausihintaan vaikuttaa ainoastaan auton kauppahinta.

Omavastuun alennus 250 euroon saatavilla * -merkittyihin turviin.


Auto-Bil Liikennekaskon hinnasto


Auto-Bil Vakuutus

Kun hankit meiltä auton käteisellä, voit samalla ottaa autoosi kattavan ja monipuolisen
Auto-Bil Vakuutuksen edulliseen hintaan.

Auto-Bil Vakuutus on saatavilla kolmessa eri laajuudessa:

  • Liikennevakuutus
  • Osakasko
  • Täyskasko


Tämän lisäksi et muuta vakuutusta autoosi tarvitse. Oikean LänsiAuto Vakuutuksen valitsemisessa auttaa, kun mietit millaiset riskit haluat itse kantaa ja mistä haluat vakuutuksen pitävän huolen sinun puolestasiMyyjämme auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri sinun autoiluusi sopivan Auto-Bil Vakuutuksen. Vakuutusmaksusi voit maksaa 1-4 erässä ja hinta on sama riippumatta erien määrästä. 

Korvauspalvelumme on sujuvaa, vahinkoilmoitukset käsitellään nopealla aikataululla ja korvauspäätöksen saa useimmiten alle 24 tunnissa. 

Täyskaskoon voit valita lisäksi seuraavat lisäturvat: Lasiturva, Lunastusturva ja sijaisautopalvelu.

Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy, rekisteröity kotipaikka Helsinki PL 4, 00025 IF, Y-tunnus 1614120-3.­