Auto-Bil Safe

Jatka matkaasi huoletta ja turvaa vaihtoautosi tulevat ajokilometrit! Hankkiessasi minkä tahansa alle 200 tkm ajetun ja alle 10 vuotta vanhan vaihtoauton, voit nyt ottaa autoosi Auto-Bil Safe -sopimuksen, joka kattaa laajasti mahdolliset äkilliset ja odottamattomat viat ensimmäisen 12 kuukauden tai 20 000 kilometrin ajaksi.

Auto-Bil Safe -sopimuksen saat nyt autoosi yhteensä vain 590 eurolla. Mikäli hankit auton osamaksu-rahoituksella, voidaan summa laskea kätevästi mukaan auton kuukausierään. Auto-Bil Safe -sopimuksen voimassaoloaikana vastaamme autosi korjauksista vikakohtaisesti 150 euron ylittävältä osuudelta aina 2 500 euroon asti.

Sopimuksen voimassaolo edellyttää huolto-ohjelman noudattamista ja auton säilyttämistä rakenteeltaan ja tekniikaltaan muuttumattomana. Tarkemmat Auto-Bil Safe -sopimusehdot saat myyjältämme.


Auto-Bil Liikennekasko

Kun hankit meiltä auton osamaksurahoituksella, voit samalla ottaa autoosi Auto-Bil Liikennekaskon. Auto-Bil Liikennekasko on saatavissa osamaksurahoitussopimuksen voimassaoloajaksi. Auto-Bil Liikennekasko sisältää sekä liikennevakuutuksen että Täyskaskovakuutuksen - muuta vakuutusta et autoosi tarvitse. Monista vakuutuksista poiketen, Auto-Bilin liikennekaskon kuukausihintaan vaikuttaa ainoastaan auton kauppahinta.

Omavastuun alennus 250 euroon saatavilla * -merkittyihin turviin.


Auto-Bil Liikennekaskon hinnasto


Auto-Bil Vakuutus

Kun hankit meiltä auton käteisellä, voit samalla ottaa autoosi kattavan ja monipuolisen
Auto-Bil Vakuutuksen edulliseen hintaan.

Auto-Bil Vakuutus on saatavilla kolmessa eri laajuudessa:

  • Liikennevakuutus
  • Osakasko
  • Täyskasko


Tämän lisäksi et muuta vakuutusta autoosi tarvitse. Oikean Auto-Bil Vakuutuksen valitsemisessa auttaa, kun mietit millaiset riskit haluat itse kantaa ja mistä haluat vakuutuksen pitävän huolen sinun puolestasiMyyjämme auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri sinun autoiluusi sopivan Auto-Bil Vakuutuksen. Vakuutusmaksusi voit maksaa 1-4 erässä ja hinta on sama riippumatta erien määrästä. 

Korvauspalvelumme on sujuvaa, vahinkoilmoitukset käsitellään nopealla aikataululla ja korvauspäätöksen saa useimmiten alle 24 tunnissa. 

Täyskaskoon voit valita lisäksi seuraavat lisäturvat: Lasiturva, Lunastusturva ja sijaisautopalvelu.

Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, rekisteröity kotipaikka Tukholma, Y-tunnus 1602148-8, PL 4, 00025 IF.­